Pokerpaket

Om du känner dig sugen på att spela poker med polarna en eller flera gånger i veckan, eller ni kanske redan har ett gäng? Då rekommenderar jag verkligen att ni införskaffar ett pokerpaket, i skrivande stund så hittar man det allra bästa erbjudandet på sajten Pokerbutiken.se Där har dem ett paket som dem kallar för Pokergänget helt enkelt och det innehåller allt ni kan behöva.

I paketet finns alla saker man behöver för att fixa en riktigt härlig pokerkväll med vännerna. Det innehåller kvalitet som gör att stämningen blir bättre och om du har det kommer du garanterat att imponera på dina vänner.

I Pokergänget ingår:

Du får inte mindre än fyra stycken så kallade card guards, de ser bra ut och fungerar väldigt bra som skydd för de gömda korten när ni spelar, alltså till exempel de två man har i Texas Hold’em. Det ingår självklart en fantastisk kortblandare i trä som sköter all blandning under era spel.

Det går inte att spela poker utan en bra kortlek, därför ingår det i detta paket även en riktigt professionell kortlek. Det är en kortlek i hundra procent plast som både är hållbar och lätt att hålla fräsch eftersom att man kan torka av dem när någon råkat spilla och det utan att skada kortet.

I paketet ingår även en digital dealer knapp, den håller reda på mörknivån och även vem som är dealer för varje omgång. Dessutom ingår alla andra knappar man behöver: reserved, kill, missed blind, big- och small blind. Med hjälp av dessa behöver man aldrig fundera på vad som händer härnäst när man spelar. Sist men inte minst så ingår det naturligtvis en grön filtduk, alltså en pokerduk. Gummiyta undertill så att den inte glider omkring utan ligger still och grön filt ovanpå för den lyxiga kasinokänslan.